کشنده ترین مسمومیت در کمین شهروندان/ مرگ « بوتولیسمی » جدی است

کشنده ترین مسمومیت در کمین شهروندان/ مرگ « بوتولیسمی » جدی است
بازدید 509 زمان 2017/04/18 کد خبر 6074

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعاملبه گزارش پایداری ملی، یسنا بهمنش دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و …


پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعاملبه گزارش پایداری ملی، یسنا بهمنش دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مسمومیت با مواد غذایی گفت: مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده های غذایی، تهیه و نگهداری آن ها ایجاد می شود.

بهمنش اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آن ها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می شود خودداری نمایند، همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت کنند.

وی ادامه داد: هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده، حتما آنها را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو  با بیان اینکه یکی از کشنده ترین مسمومیت های غذایی موسوم به «بوتولیسم» نام دارد، تصریح کرد: این نوع مسمومیت در در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند ایجاد می شود.

وی یادآور شد: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش می باشد که مصرف کننده در چنین مواردی سریعا به پزشک مراجعه نماید.

منبع : پایداری ملی


خبر های مشابه کشنده ترین مسمومیت در کمین شهروندان/ مرگ « بوتولیسمی » جدی است

خبر مشابه وجود ندارد

آخرین اخبار و مقالات