حوادث منجر به فوت ساختمانی در ایران ۳۳درصد بیشتر از میانگین جهانی است

بازدید 923 زمان 2016/09/21 کد خبر 641

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعامل ‌مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به سهم بالای بخش ساختمانی از …


پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعامل
‌مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با اشاره به سهم بالای بخش ساختمانی از حوادث منجر به فوت در ایران، گفت: حوادث منجر به فوت بخش ساختمانی در کشور ما ۳۳درصد بیشتر از میانگین جهانی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، اسماعیل غنیان در سمینار مدیریت و ارزیابی ریسک و کارگاه عملی کار در ارتفاع که در سمنان برگزار شد، اظهار کرد: در کشور ما موتور محرک توسعه، صنعت ساخت و ساز است، بنابراین افرادی که در این رسته مشغول فعالیت هستند باید شرایطی داشته باشند که کمترین آسیب را ببینند.

وی اظهار کرد: در دنیا ۱۷درصد حوادث منجر به فوت مربوط به بخش ساختمان است، در صورتی که در کشور ما این رقم حدود ۵۰ درصد است و این نشان دهنده اشکال در این بخش است که هم راستایی و هم نوایی در تعاملات بین بخشی ضعیف است و نتوانسته‌ایم بستر لازم را برای ایمن سازی و بوجود آوردن فرهنگ ایمنی و استفاده از کلیه ساختارهای ایمنی در راستای ایمن سازی در محیط کارمان استفاده کنیم.

۹۷ درصد حوادث کار قابل پیش بینی هستند

غنیان، بروز حادثه را ناشی از دو عامل مادی و فیزیکی، عامل انسانی دانست و گفت: عوامل فیزیکی همچون: ریزش آوار‌، سقوط از ارتفاع‌، سقوط اشیاء و مباحثی از این قبیل و عوامل انسانی نظیر‌ بی احتیاطی‌، عدم نظارت موثر‌، عدم استفاده از وسایل و تجهیزات ایمن کارگاه، اقدام ناایمن از جمله مباحثی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه کارشناسان و متخصصین سازمان بین المللی کار معتقدند ۹۷ درصد حوادث قابل پیش بینی است، تصریح کرد: فقط ۳ درصد حوادث است که شرایط پیشگیری آن سخت است و قابل پیشگیری نیست.

حوادث کار ۵ درصد تولید ناخالص ملی را می‌بلعند!

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان ادامه داد: حوادث تقریبا ۴ تا ۵ درصد تولید ناخالص داخلی کشورها را در بر می‌گیرد که در کشور ما اگر ۲درصد تولید ناخالص داخلی را در نظر بگیریم، رقم معادل سازی آن سالانه ۳۰۰هزار میلیارد ریال است‌، پس با این وجود می‌توان با اندکی مراقبت حداقل اعتبار یا هزینه پروژه‌های عمرانی را در استان دو برابر کرد.

۱۳ حادثه کار منجر به فوت در استان سمنان

غنیان گفت: در سال جاری تاکنون ۱۳ حادثه منجر به فوت در این استان داشتیم که ۶ فقره آن مربوط به بخش ساختمان است و با بررسی به عمل آمده به این نتیجه رسیدیم که با رعایت حداقل‌ها و ایجاد یکسری کارهای موقت هر ۸ حادثه قابل پیش بینی بوده است، این در حالی است که کارشناسان بین المللی کار برای هر حادثه منجر به فوت ۷۵۰۰ روز کاری را از دست رفته می‌دانند و هزینه‌های غیرمستقیم یک حادثه ۴برابر هزینه‌های مستقیم آن است، بنابراین پیگیری حادثه از اهمیت بالایی برخوردار است و صرفه جویی ایجاد می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه عمده مشکل ما در فرهنگ ایمنی است، اضافه کرد: هنوز ما به دنبال روزمرگی هستیم و کار را جدی نمی‌گیریم، باید مباحث لایه‌ای ایمنی را جدی بگیریم و توجه داشته باشیم از ابتدا ساختار ایمنی درست شکل گرفته و انجام هرکاری همراه با ایمنی باشد.

انتهای پیام

منبع : ایسنا


خبر های مشابه حوادث منجر به فوت ساختمانی در ایران ۳۳درصد بیشتر از میانگین جهانی است

کاهش ۱۶ درصدی حوادث ناشی از کار در چهارمحال و بختیاری

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعاملحفیظ الله فاضلی ۱۱ خرداد ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات چهارمحال و بختیاری …

ایمنی جا مانده در جیب برخی کارفرمایان

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعاملبه گزارش ایسنا، آتش سوزی، مسمومیت ناشی از مواد شیمیایی، تماس با اجسام و سطوح داغ، انفجار، …

سقوط مرگبار دیوار بتنی روی کارگر جوان

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعامل سید جلال ملکی در گفت‌وگو با وقوع حادثه ریزش آوار در ساعت ۱۳:۴۶ امروز به سامانه ۱۲۵ …

فضای حاکم بر تولید و کار لرستان آرام است/ بالغ بر ۲۸۰۰ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری داریم

پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ریسک، بحران و پدافند غیرعاملعلی آشتاب امروز در نشست صمیمی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی لرستان که در محل سالن اجتماعات اداره …

آخرین اخبار و مقالات